Kiegészítők

Esküvő kellékek

Az esküvőt követő  vacsorával egybekötött örömteli zenés mulatozás esküvő kellékei k a menüháromszög vagy menühenger, asztalszám, ültető kártya, melyeket meghívótokkal és az esküvő dekorációval harmonizáló szín és forma világban készítünk el nektek.

Az esküvő kellékeket ráértek az esküvőt megelőző 2 hétben megrendelni, amikor már biztos a  étel és ital kínálat illetve a vendégek névsora, lehetőségetek van a meghívott vendégek  helyfoglalását segítő ültetési rend elkészítésének megrendelésére is.

Menühenger vagy menüháromszög rendelés, a meghívott vendégek számát osszátok el 6-tal (ajánlott) maximum 8-cal.

Egyedi ajándéktárgyként  lehetőségetek van esküvőtökre egyedi  hűtő mágnest rendelni.

 

Esküvő rendszám:

Lehetőségetek van a nagy napra egyedi rendszámtáblát készíteni, az esküvő rendszámtábla időjárásálló  520x110mm-es (az eredeti rendszámmal megegyező méret) 3mm vastagságú műanyag lemezre kasírozott  fényes fóliázott kültéri nyomat.

Az esküvői rendszámok mintái üzletünkben élőben is megtekinthetőek, mintáik, betűtípusuk szabadon variálható.  Figyelem ezek a rendszámok közúti forgalomban a gépjármű eredeti rendszáma helyett nem használhatók.

Ára: 2.300Ft/db

Ha szeretnétek ti is egyedi kiegészítőket a nagy napra, akkor keressetek fel a 70/949-5172 telefonszámon, vagy a trenddek@gmail.com e-mail címen!

 

Egyedi dekoráció az autóra esküvői rendszámtáblával!

Egyedi dekoráció az autóra esküvői rendszámtáblával!Az esküvőről nem hiányozhatnak a jól ismert esküvői kellékek, díszek, amik a nagy eseményt olyan jellegzetessé, emlékezetessé teszik. Minden pár eldöntheti, hogy melyiket használja a rendelkezésére álló dekorációs elemek közül.

A slágerek közé tartozik az esküvői rendszámtábla is. Az esküvő napján az ifjú pár szállításáról egy külön a számukra feldíszített autó gondoskodik. A templomba, a polgári ceremónia helyszínére, onnan a lagziba, majd pedig haza vagy a nászút felé utaznak a mutatós autóban, amiről mindenki tudja, hogy frissen házasodott szerelmeseket visz. Az esküvői rendszámtábla tökéletesen illik egy ilyen autóra. Az eredeti rendszám fölé helyezve hirdeti, hogy kik ülnek az autóban.

Ha Ti is szeretnétek ilyen esküvői rendszámtáblát a nagy napra, keressetek fel minket bizalommal, és rendeljétek meg időben ezt az esküvői kelléket! Többféle mintából választhattok és eldönthetitek, hogy milyen felirat kerüljön a rendszámra, a későbbiekben pedig megtarthatjátok szép emlékként az esküvői rendszámtáblát.

Keressetek minket elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjetek a részletekről!

 

Az esküvői kiegészítők szerepe

esküvői kiegészítőkCégünk nem csak az esküvői meghívó készítésében tud segíteni, esküvői kiegészítők széles kínálatával is várunk titeket! Ebből az egyik legfontosabb szerepet az ültetőkártya kapja.

Az, hogy ne legyen előre elkészített ültetési rend, az esküvőszervezők rémálma. Egyrészt vitákat fog szítani, másrészt sok vendég céltalanul fog bolyongani, mire leül valahova, és lehet, hogy csak számára ismeretlen emberek között talál helyet. Ha ültetőkártyákkal jelezzük vendégeinknek a helyet, az egyfajta biztonságérzetet ad, hogy őt várták, van helye. Természetesen az ültetési rend megtervezése nem egyszerű feladat, hiszen figyelembe kell vennünk, hogy ki kivel van jóban, kik ismerik egymást, ki érkezik esetleg egyedül, hogy ő se érezze magát különcnek.

A másik fontos esküvői kiegészítő a menükártya. Ennek alapján átláthatják a vendégek, hogy mire számítsanak, mit lehet enni-inni, mely szintén segítséget nyújt számukra.

Forduljatok hozzánk bizalommal az esküvői kiegészítőkkel kapcsolatban is, és ismerjetek még több praktikus lehetőséget! Nagy tapasztalattal, rengeteg ötlettel és tanáccsal állunk rendelkezésetekre!

 

Esküvői rendszámtábla: A nagy napon minden apró részlet számít!

esküvői rendszámtáblák

Az esküvők elmaradhatatlan kellékei közé tartozik a lenyűgöző, lélegzetelállító autó, ami az ifjú pár szállításáért felel. Természetesen a nagy napon mindennek díszesnek kell lennie, ez alól nem lehet kivétel a gépjármű sem, melyekről ilyenkor nem hiányozhatnak az esküvői rendszámtáblák!

Az esküvői rendszámtáblák igazi egyedi megjelenést biztosítanak az ifjú párt szállító autónak, kiváló díszítőelemként szolgálnak, ráadásul remekül fokozzák az esemény hangulatát is. Mivel az esküvői rendszámtáblák rendkívül masszívak, a nagy nap után az ifjú pár elteheti emlékbe, így később a gyerekeknek és unokáknak is büszkén mutathatják az egyedi díszítést.

Ha a nagy napon Ti is mindent ünnepi díszbe szeretnétek borítani, rendeljétek meg tőlünk esküvői rendszámtáblátokat, aminek kinézetének csakis a Ti fantáziátok szabhat határt! Merítsetek ihletet, és ha esetleg nem tudnátok dönteni a rendszámtáblák küllemét illetően, kérjetek bátran tőlünk segítséget! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

Menühenger: egyedi esküvői kiegészítők

menühengerAz esküvő egyetlen nap csupán, de rengeteg előkészület előzi meg, hiszen egy olyan megismételhetetlen alkalomról van szó, mely életre szóló élményt jelent nem csak a párnak, hanem jó esetben valamennyi résztvevőnek.

Az esküvőn nagy szerep jut a dekorációnak. Ez az ifjú pár stílusának, ízlésének megfelelően készült díszítéseket jelenti, ami lehet székszoknya, lampionfüzér vagy az esküvői vacsorát bemutató menüsor is. Népszerű megoldás manapság a vacsoramenüt menühengerre nyomtatni.

A menühenger készülhet pauszpapírból vagy más dekorpapírból is, de a pauszpapír azért ajánlott, mert áttetsző, így akár mécses is kerülhet a menühenger belsejébe. A mécsesek keltette romantikus, sejtelmes hangulat szabadtéri esküvőn érvényesül legjobban, ahol nem villany adja a világítást, hanem a gyertyák, fényfüzérek, lampionok.

Keress minket bátran, és bízd ránk a meghívók mellett az olyan esküvői kiegészítők tervezését és kivitelezését is, mint amilyen a menühenger! A választott stílusban és színekben kinyomtatva, szalaggal összefűzve méltó helye lesz az ételek és az italok sorának!

 

Esküvői kiegészítők: tökéletesség a legapróbb részletekben is!

Esküvői kiegészítők: tökéletesség a legapróbb részletekben is!Esküvőre készültök? Ilyenkor a jegyespár ki se látszik az esküvőszervezésből, minden részletre igyekeznek odafigyelni, hogy a végén a nagy nap tökéletes lehessen. Ebben szeretnénk segíteni minden hozzánk forduló ügyfélnek, és olyan apróságokkal hozzájárulni a felejthetetlen és gyönyörű esküvő kivitelezéséhez, mint amilyenek az esküvői kiegészítők.

Az esküvői kiegészítők közé tartoznak azok a papíralapú kártyák, amik a vacsora asztalra kerülnek. Minden vendég számára készül egy-egy névjegykártya, ami megmutatja, hol a kijelölt helye az asztalnál. A névjegykártya mellett található egy kis menükártya, ami pedig arról tájékoztatja a vendégeket, hogy milyen finomságokból választhatnak majd, ha felszolgálják az esküvői menüt. Ezeket az esküvői kiegészítőket is gondosan meg kell tervezni, legtöbbször az esküvő koncepciójába, dekorációjához illő küllemmel. Sokan emlékbe is megtartják őket, így már csak ezért sem ajánlott elhanyagolni a megtervezésüket.

Keressetek minket bizalommal, és segítünk, hogy a legkisebb részletek is tökéletesek legyenek a nagy napon!

 

Miért gondoskodjunk esküvői ültetőkártyákról?

Miért gondoskodjunk esküvői ültetőkártyákról?Az esküvői ültetőkártyákról eltérőek a vélekedések, de összességében elmondható, hogy egyre népszerűbbek, hiszen sok előnyük van. Nyilvánvalóan mindenkinek jó, ha nem kell a vendégeknek keresgélniük, hogy hova tudnak úgy leülni, hogy ismerősök is legyenek a körülöttük lévők, ugyanakkor ne alakuljon ki vita, félreértés.

Ha a pár előre megtervezi az ülésrendet, és ezt ültetőkártyákkal a vendégek tudomására is hozza, sok kellemetlen szituáció elkerülhető. Ők tudják ugyanis előre az asztalok elrendezését, és nem kell rögtönözniük, ráérnek kitalálni, hogy hogyan lenne a legcélszerűbb a vendégek elhelyezése. A visszajelzések alapján tudni fogják, hogy melyik családból hányan érkeznek, akiket nyilvánvalóan egy asztalhoz célszerű ültetni. Érdemes lehet esetleg a bejáratnál egy „minitérképpel” jelezni előre, hogy kinek melyik asztalnál, a terem melyik részén szántak helyet.

Forduljatok hozzánk bátran az esküvői ültetőkártyákkal kapcsolatban, a tervezéstől az elkészítésig mindenben számíthattok ránk!

 

Praktikus megoldás a vacsora asztalra: menüháromszög

menüháromszögEgy esküvői dekoráció az apróságoktól lesz teljes és gyakran a finom részletek teszik még szebbé. Ilyen apró, de annál fontosabb részlet például a lakodalom, az esküvői vacsora menüjének kártyája vagy a névre szóló ültető kártyácskák is.

Ha ezeket a kellékeket szeretnéd minél ízlésesebben, személyre szabottabban és stílusosabban megvalósítani, fordulj hozzánk bizalommal! A mi megoldásunk erre a kihívásra ugyanis a menüháromszög! A menüháromszögek olyan, három részből álló menükártyák, amik egyszerre tartalmazzák a névre szóló ültető kártyákat és az esküvői vacsora részletes leírását is. Takarékos és praktikus megoldás, kreatívan kivitelezve!

A tervezésnek köszönhetően nem szükséges a menüháromszögekhez semmilyen tartó, talp vagy kiegészítő, mert maguktól megállnak az asztalon. Bármilyen színben, mintával rendelhetőek, minden esküvői stílushoz és egyedi dekorációhoz illő menüháromszöget meg tudunk tervezni és el tudunk készíteni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot menüháromszögekre, illetve egyéb esküvői kiegészítőkre!

 

 

A nagy nap fontos részletei: az esküvői kiegészítők

A nagy nap fontos részletei: az esküvői kiegészítőkEgy esküvő szervezése rengeteg feladattal jár még akkor is, ha profi cégre bízzátok magatokat. Az alapvető döntéseket ugyanis Nektek kell meghoznotok, például a helyszín, a stílus, a díszítés és az esküvői kiegészítők kapcsán is. Márpedig ezek fontos tényezők, hiszen a sok apróságnak köszönhetően lesz végül tökéletes az összkép.

Az esküvői kiegészítőkkel kapcsolatban fontos, hogy illeszkedjenek a stílushoz és a színvilághoz. Például teljesen másfajta kellékek illenek egy hagyományos, romantikus vidéki lagzihoz, mint egy modern, színpompás esküvőhöz. Válasszatok a csokorhoz és a díszítéshez is harmonizáló színeket, és biztosak lehettek benne, hogy az összhatás lenyűgöző lesz!

A lényeg sokszor a részletekben rejlik! Forduljatok bizalommal cégünkhöz nem csak a meghívók, hanem az esküvői kiegészítők kapcsán is, széles kínálattal várunk benneteket! Menühenger, menüháromszög, esküvői rendszámtábla, ültetőkártya nagy választékban található nálunk, érdemes minket felkeresni!

 

Menühenger, esküvői rendszámtábla, ültetőkártya, menüháromszög? Keress minket és formába öntjük elképzeléseid!